E. Майкъл Джоунс е католически писател, доктор по философия, редактор на списание

...
E. Майкъл Джоунс е католически писател, доктор по философия, редактор на списание
Коментари Харесай

Майкъл Джоунс: Украинската война ще свърши през 2023 г. и руснаците ще победят

E. Майкъл Джоунс е католически публицист, доктор по философия, редактор на списание " Културни войни ", създател на многочислени книги, достъпни на. 
Автори: Кевин Барет и Е. Майкъл Джоунс, Следвайте " Гласове " в 

В специфичното новогодишно издание на помолих Е. Майкъл Джоунс да даде своите предвиждания за 2023 година. Представям ви синтезирана и редактирана транскрипция на диалога ни.

Кевин Барет: Миналата година по това време преминавахме от 2021 в 2022 година и нямахме и най-малка концепция, че от вируса ще отидем на руснаците. А какво ще стане тази година? Нападение на извънземни?
Е. Майкъл Джоунс: Не знам. Според латинската сентенция „ Motus in fine velocior “ всичко се забързва към края ( " Нещата се форсират към края " ). Така че към този момент нямаме спирачки за рецесиите. Те просто си идват една след друга. Тази работа с ковида заличи предходната рецесия, а в този момент ето ни още веднъж с война в Украйна. Кой знае какво ще стане? Но аз ще направя предугаждане. Войната в Украйна ще свърши и руснаците ще я завоюват. А дали това ще докара до американски войски на терен и трета международна война, към този момент не мога да предвиждам.

- 2022 беше годината, в която нуклеарната война стана действителност. И не мисля, че това е добра действителност. Връщаме се към тренировките и ученията за оцеляване. Обединените народи ни споделят, че нуклеарна война е евентуална, а официалните медии ни споделят кои елементи от Съединените щати ще бъдат отнесени, в случай че се случи пълномащабна термоядрена война. Властите на Ню Йорк популяризират известие на обществените служби, в което на нюйоркчани се изяснява да държат главите си под бюрата, сред краката си и да се целунат за сбогом. Също като в остарялата публикация на хипарите.

„ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ на гражданска отбрана, Вашингтон, окръг Колумбия
Инстуркция за притежателите на заведения при положение на офанзива с нуклеарни бомби:
На първо място:
1. Стойте надалеч от прозорците.
2. Оставете всички чаши, бутилки, цигари и така нататък
3. Отдалечете се от питейни заведения, маси, оркестри, съоръжение и мебели.
4. Разхлабете вратовръзките си, разкопчайте палтата, както и всевъзможни други ограничаващи облекла.
5. Свалете очилата си, извадете от джобовете си всички остри предмети, като моливи, писалки и други
6. Веднага щом видите заревото на нуклеарната детонация, се наведете и поставете крепко глава сред краката си.
7. А в този момент си целунете задниците за сбогом. 
- И по този начин, Майк, какво да вършим с това завръщане на нуклеарната война, която беше в действителност секси, когато бяхме деца при започване на шейсетте? След това малко позалезе, стана по-малко фешън и привлекателна. А в този момент, хей, това си е действително! А на мен ми се желае да не беше...
- Бях младеж в колежа по времето на Кубинската рецесия. Имаше огромни опашки пред изповедалните тогава. А в този момент е доста по-лошо. Много по-голямо доверие имах на Джон Ф. Кенеди и Никита Хрушчов, в сравнение с който и да било в администрацията на Байдън. В момента всеобщо безумие е обзело Вашингтон, едно безумие, което наподобява води към нуклеарна война. Смятам, че първата стъпка, предварителният стадий, ще бъде в случай че американски сухопътни войски бъдат ситуирани в Украйна. Очевидно в този момент там има войски. Те са отпред на командването на тези ракетни батареи Химър. Но ще имаме ли в действителност инвазия на американски войски по сходство на Виетнам, когато падне донбаският Бахмут? Бахмут пада, това е неизбежно. Въпросът е какво ще стане по-късно и кой командва? Кой е отпред в този миг? Аз не зная, не мога да отговоря на този въпрос. Аз просто има чувството за тотално безумство, идващо от Вашингтон и възприятието, че сега вкъщи няма възрастни.
- Със сигурност наподобява по този начин. Е, наподобява в Ню Йорк кметът Ерин Адамс командва. Но в случай че термоядрени ракети стартират да валят над Ню Йорк сити... Манхатън е много дребен, компактно обитаем регион. И както Ню Йорк Таймс показва, това ще е краят. Гейм оувър, бейби. В Ню Йорк няма къде да се скриеш. Това е цялостно безумство. Но това е казусът на всички места. Така че, в действителност, като че ли вкъщи няма възрастни. У дома има единствено неолиберали. Може би не трябваше да оставяме да им се размине за 9/11.
2022 също е годината, в която Русия непрестанно оставаше без оръжие. От март Путин беше без амуниции, от самото начало чак до 26 декември. „ Русия свършва снарядите. “ Репортаж, след репортаж, след репортаж, в които Русия непрестанно свършва оръжието, само че пък то в никакъв случай не свършва. Сигурно имат някакво аварийно оръжие или пък вадят някакво оръжие от тяхното някъде си. Не знам.
 

- Какъв е твоят взор върху общата картина, Майк, за какво и по какъв начин тази война се трансформира в най-големия проблем на 2022 година?
- Е, войната постоянно си е огромен проблем. Но въпреки това в никакъв случай не съм виждал толкоз безсрамна военнолюбива агитация, каквато виждам в този момент. И би трябвало да кажа, че англичаните са по-лоши в това отношение и от американците. Безсрамна агитация! От интервенцията „ Духът на Киев “ до всичко, което се върти в този миг, постоянно руснаците са неприятните.
- Да не забравяме и георичните мъченици от Змийския остров.
-Мъчениците от Змийския остров. Путин умира от някакво заболяване. Той продължава да умира, като в това време Русия продължава да свършва оръжието. Така че, в общи линии, можем да кажем, че това, което те споделят, е тъкмо противоположното на истината. Това, което в действителност споделят е, че НАТО свършва оръжието. НАТО има проблеми с доставките, не Русия.
- И Байдън има здравословен проблем, по-лош от този на Путин. Вероятно пада по стълбите и си цапа гащите. Това не звучи като Путин. Това звучи по-скоро като Байдън.
 

„ Кремъл отхвърля Путин да е падал по стълбите и да се е подмокрял. “
- Докарахме се до такава степен, че всичко, което четем във вестника, би трябвало да се обърне наопаки и да се разбере, че това, което споделят за Русия, е правилно за НАТО.
-Те даже се пробваха да обвинят Русия, че е взривила газопровода Северен поток! От години всеки един американски водач е крещял: „ Този газопровод не би трябвало да съществува. Този газопровод не може да се случи. Не би трябвало да се случва! Ние ще се погрижим да го няма! “ И след това, о, той гръмна. Вероятно Путин го е направил.
 

- Да, тъкмо по този начин е станало, не ли? Този Сикорски (който благодари на Съединени американски щати за взривяването на Северен поток) е цялостен глупак. Но направи на всички огромна услуга, като изплю камъчето с туита си.

Той е женен за Ан Апълбаум, една от тези дами с неолиберални убеждения. Така че, той е крепко привързан с американската пропагандна машина, тикаща гласоподавателя към последна русофобска нервност. Кога гласоподавателят ще отвори очи за обстоятелството, че в случай че си съдружник, в случай че си най-хубавият съдружник, най-важният, най-богатият съдружник на Съединените щати в Европа, Съединените щати ще те атакуван и ще взривят тръбопровода ти, ще унищожат стопанската система ти и ще чакат да се съгласиш с това.
- Някои от нашите фенове в този миг заплащат високи цени на газа с помощта на това – най-лошият акт на екотероризъм в света, най-лошото изпускане на вещества, причиняващи световно стопляне в атмосферата едновременно. Но по някаква причина на екоистериците, които преобладават нашите публични медии, не им пука.
- Е, виж кой ръководи в Германия. Кой е външен министър? Аналена Бербок, която е зелена.
- Защо на Зелените им харесва да се взривяват газопроводи и да се основава най-голямото изпускане на парникови газове в историята?
- Току-що гледах народен представител от немския парламент, който стоеше против Аналена Бербок и питаше: „ Защо не разследвате кой направи това? Вече минаха няколко месеца, а вие към момента не ни казвате кой направи това. Защо? Защо не се притеснявате за всичкия този метан, а се занимавате с пръдните на кравите? “ Огромно количество метан излиза от тръбата, а никой не приказва за това.
Има тотална рецесия в Германия сега. Това е нация от сомнамбули, които вървят към личното си изтребване и като че ли няма изгледи да се разсънят.
- И на мен несъмнено ми наподобява по този начин. Не съм сигурен обаче по какъв начин да си го обясня. По отношение на предвижданията за 2023 година се стигна до някаква конкуренция сред теб, Майк, и Медведев, за това кой ще планува най-лошата война през 2023 година.

„ Изгряваща звезда в Кремъл планува война на Запад. “
(Ройтерс, 27 декември 2022: Бившият съветски президент Дмитрий Медведев, краен последовател на Валдимир Путин, който зае нов пост тази седмица, планува война сред Германия и Франция през идната година и революция в Съединените щати, която ще докара Илън Мъск на президентския пост. “)
- Но Медведев споделя, че съгласно него ще има война сред Германия и Франция следващата година – не зная по какъв начин това ще стане – и революция в Съединените щати, която може да докара избирането на Илън Мъск за президент. Предполагам, Белият дом е разумната последваща стъпка за Илън. Обаче съгласно мен Медведев евентуално пуши нещо, когато прави тези предвиждания. Какво мислиш?
- Смятам, че това е безумство. Според мен това, което ще стане, е „ всичко или нищо “ – или НАТО влиза и изцяло превзема Русия и я разрушава, трансформира я в незначителни васални държавици, или пък, в случай че те не създадат това, НАТО се разпада. Или едното, или другото. Точно това са двете апокалиптични други възможности, които циркулират из Вашингтон и провокират този тип неблагоразумие.
Трябваше да унищожат НАТО през 1991 година. Сега той е замесен в тази война и ще бъде „ унищожи или умри “. А аз не мисля, че има воля да се поддържа НАТО. Ако погледнем оттатък фрау Бербок, ще забележим всевъзможен жанр демонстрации в Германия, призоваващи „ Да сключим мир с Русия, да излезем от НАТО “. Ако погледнем в Туитър, има всевъзможни хаштагове – един от тях е AmiGoHome, различен гласи MorgentauPlan. Принцеса Глория декор Турн унд Таксис споделя, че Зелените сега извършват проекта Моргентау, съгласно който държавният секретар по времето на Франклин Делано Рузвелт Хенри Моргентау се опита да убие германците от апетит. Това се споделя в този момент. В един миг това ще се случи. НАТО не може да издържи на това. Те не могат да нападат главния си съдружник и по-късно да изискват самоубийствена лоялност към един дневен ред, който ще унищожи страната. Искам да кажа – може ли някой да е толкоз малоумен? Даже и германците не са толкоз глупави.
- Трябва да си зададем въпроса – по какъв начин се стигна дотук? Както ти сподели, в случай че НАТО беше разхлабен, а Русия беше призната като еднакъв сътрудник след Студената война, нямаше да сме в това състояние. Но в този момент сме в това ненормално състояние, в което всяка от страните се опасява да отстъпи. Това е игра на ядец. И който загуби, губи всичко. Руснаците не могат да си разрешат да изгубят, а и имат всичките нуклеарни оръжия, с които да си подсигуряват, че няма да изгубят, тъй като в случай че изгубят, това ще е краят на Русия. Русия ще завърши с плячкосване, разтрошаване и заличаване. Но в случай че Съединените щати изгубят, отива си нашата империя. Затова мисля, че в тази игра на ядец американците ще се откажат първи, тъй като да загубиш империята си не е същото като да загубиш страната си. Русия ще бъде дефинитивно анихилирана като страна, в случай че загуби. А това няма да се случи, в случай че Съединените щати изгубят империята си в Европа и стигнат до там, че да се наложи да станат естествена страна. Така че, по-правилно би било Съединените щати да изгубят.
- Това би било огромна наслада. Ако НАТО се срине, ще чуем радостни възгласи по целия път от тук до всички потиснати хора в Европа, които са васални страни на тази империя до степен, до която това към този момент няма никакъв смисъл. Така че, очевидно решителността на руснаците да защитят личната си страна ще надделее над решителността на всеки в НАТО, тъй като германците и европейците виждат, че това явно не е в техен интерес.
- И на мен по този начин ми наподобява. Това е главната причина, заради която твоето предугаждане, че Русия ще завоюва е правилно: те имат по-голям залог в играта. В последна сметка, те са заложили безусловно всичко в играта. А Съединените щати са заложили единствено на половина, тъй като нашият имперски аспект е единствено половината от това, което сме ние. Ние също така сме и република и можем да я запазим, даже изгубвайки тази война.
E. Майкъл Джоунс е католически публицист, доктор по философия, редактор на списание " Културни войни ", създател на многочислени книги, достъпни на. 
Източник: 
Превод за " Гласове ": Екатерина Грънчарова
 
 
 
 
 
 
04 Яну 2023280803 Яну 2023398102 Яну 2023568602 Яну 2023350330 Дек 2022937630 Дек 20223719Коментаристанко05 Яну 2023 9:56ч.
Симпатизирам на русите. В чисто човешки, честен, даже исторически подтекст правото е на тяхна страна. ОБАЧЕ... оказа се, че армията им не е готова. Оказа се, че нямат нужните военни технологии. Оказа се, че хората, които се смееха на анимациите с съветското оръжие бяха прави. Никакъв късмет за цялостна победа на Москва. Мъчно ми е, тъй като се надявах да съумеят да раздрусът и ни спасят от джендерастията. Такива като Джоунс одобряват мечтаното за реалност. Разбирам ги, само че ми е мъчно да ги почитам.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Манол Ж.05 Яну 2023 10:10ч.
Станко, Станко, подозрението ти е от моментната обстановка, само че Русия не може да загуби. Продажните “братя ” украинци ще платят висока цена, Русия също, само че не може да има различен излаз с изключение на победа за Русия. Иначе тежко ни на всички.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ГигаВат05 Яну 2023 10:26ч.
Станко ни е разказал на малко цялата британско-украинска агитация. Стнако, всички гледаме БТВ и Нова. Кажи нещо друго от изказванията на Атлантическия клуб.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бай Тръмп05 Яну 2023 11:11ч.
Станко, Путин им го сподели в прав текст: " Щом няма да я има Русия какъв е смисълът да го има целия останал свят!? " Сещай се!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати станко05 Яну 2023 11:49ч.
Той Путин доста неща сподели. Особено явен беше, че няма да разреши набези против съветска територия. И какво стана - укрите трепят хора на десетки, даже стотици километри във вътрешността в Русия и отговорът на Путин е? Чакаме хитрия скришен проект, надълбоко скритите козове и така нататък
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун05 Яну 2023 12:33ч.
Вашия Путин за 320 дни взе 50 села. И децата схванаха, че той е един плашипутарник.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Станко, добър опит за интелигентна агитация, само че не задоволително, тъй като нищо от казаното от теб просто не е вярно05 Яну 2023 13:09ч.
Колкото повече приближава края на " Запада ", толкоз по шнтензивно господарите на Станко ще пускат такива текстове на всички места. Всуе. Да живее Русия, нашата славна трикратна освободителка!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати > > > 05 Яну 2023 13:48ч.
Ех, Станко, доверчив си в случай че си мислиш, че нежната измама, която ни пробутваш, може да има резултат... Не, баЦе, хората към този момент прогледнаха и това е необратим развой. И не се " притеснявай " за руснаците - те ще си свършат работата. Светът ВЕЧЕ е изменен необратимо!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати...05 Яну 2023 13:54ч.
обикновен си...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати.!.05 Яну 2023 13:59ч.
Много плоско бе, момко!... Пробвай нещо друго. Колкото до изказването на Путин, то беше безусловно, че всеки обстрел на новоприсъединените територии ще се третира, като удар по територията на Русия. А и нищо не е обещавал, просто тъй като когато се води война, няма по какъв начин да обещаваш, каквото и да било...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати от оная работа на Пена ми Стана05 Яну 2023 10:33ч.
Русия, драги ми Станко, не може да си извади всичките козове едновременно. Нещо повече, доста нейни ходове към днешна дата са неуместни и целят илюзия на врага. Има оръжия, технологии и тактики, които ще останат скрити до последния миг. Все отново тази война не е с Украйна, а със сатаната.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тодорин05 Яну 2023 10:54ч.
Четете www.unz.com с цел да разберете кой дърпа конците на войните и " революциите " по целия свят. Страницата е на доста езици включително съветски. Все още има свестни и почтени хора по света.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хахаха05 Яну 2023 11:25ч.
Интервюто е в десятката! Разумни хора има и на Запад! Това е добре! Жалко, че не схващат от тъничък комизъм или тролинг! Всичките изяви в Нета на Медведев, през последните месеци, са върховен тролинг, само че и фино предизвестие какво може да се случи на нещастниците, които все настъпват метлата!:)))
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Войната за Съединени американски щати е загубена05 Яну 2023 12:51ч.
Някои го знаят, други занапред ще го научат по най-трудния метод. Няма вид Русия да отстъпи. Ще смачкат олигарсите (народът ще ги подкрепи), ще усилят армията си до четири милиона, ще сложат цялата стопанска система на военни релси, ще изразходват всичките си налични запаси, само че ще победят. Все отново приказваме за руснаци, нали по този начин?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Народният съд ще се занимае със Станко и организацията на акцията зад него05 Яну 2023 13:11ч.
Поредният цвят на нацията ще го изядат едни

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР